اقدامات اکتشافی به ترتیبی که در ادامه ذکرشده است انجام شده و گزارش پایانی اکتشاف در تاریخ ۲ شهریور ماه ۱۳۹۳ به سازمان محترم صنایع و معادن استان کرمان ارائه شده است.
مرحله شناسایی : تهیه عکس و نقشه های هوایی و مطالعات دور سنجی
مرحله پی جویی : پی جویی و پیمایش زمین شناسی در کل محدوده، تهیه نقشه زمین شناسی محدوده، جمع آوری نمونه، مطالعات کانی شناسی و انجام آنالیز، انجام مطالعات ژئوفیزیک
اکتشاف عمومی : با توجه با نتایج مراحل قبل، تهیه نقشههای توپوگرافی و زمین شناسی بزرگ مقیاستر، حفر ترانشه و چاهک و نمونهبرداری سیستماتیک از آنها، انجام آنالیزهای XRF و XRD و مطالعه مقاطع نازک و صیقلی
اکتشاف تفصیلی : در این مرحله با توجه به مثبت بودن مراحل قبل، ترانشههای عمیق به عمق ۱۵ متر حفر و حفاری مغزه گیری انجام شد و نمونهها آنالیز شدند، تمامی نتایج با استفاده از نرمافزار gemcom مورد تحلیل قرار گرفتند.
با استفاده از اطلاعات مختصات محل چاهها، نقشه توپوگرافی منطقه و عیار چالها و ترانشهها و تحلیل توسط نرمافزار GEMCOM با توجه به اینکه در حین انجام عملیات اکتشاف مس به کانسار گرافیت که از ارزش بالاتری برخوردار بود برخورد کرده و ضخامت قابل توجهی در مغزه گیری ها بدست آمد اطلاعات فوق منتج به تعیین ذخیره کانسارهای مس و گرافیت در منطقه گردید.
- حجم اکسید مس برابر با 564283 متر مکعب توسط نرم افزار محاسبه گردید و با توجه به وزن مخصوص حدود ۲.۷۰ تناژ محاسبه شده برابر است با 1،۵۲۳،۵۶۴ تن میباشد.
- حجم گرافیت برابر با 1561806 متر مکعب توسط نرم افزار محاسبه گردید و با توجه به وزن مخصوص حدود ۱.۸۰ تناژ محاسبه شده برابر است با 2،۸۱۱،۲۵۰ تن میباشد.